82155x bekeken sinds 11 september 2013
Een punt! Oh nee, toch niet...........

Teamblog

Een punt! Oh nee, toch niet...........

Een punt! Oh nee, toch niet...........FC De Bilt JO15-1 – Brederodes JO15-1 1-2 (0-0 rust, Wietse 1-1)
Gele kaart Wietse

In een spectaculaire wedstrijd verloren we eerder dit seizoen uit in Vianen tegen Brederodes met 5-3, dus alle reden voor revanche. Helaas misten we 3 vaste krachten. Matiz is weer voorzichtig in training, en Joel en Bonne waren nog op vakantie (of dacht Bonne dat hij nog steeds geschorst was?). Gelukkig viel Ids in.
Onze opening was overdonderend. Wietse flitste langs zijn tegenstander en stelde Teun in staat de openingsgoal te maken. De schuiver van Teun miste de juiste richting. Geen 1-0 dus, maar in de eerste helft waren we zeker de betere ploeg. Goede pogingen van Raoul en Frederico troffen alleen net geen doel. Ook een mooie soloactie van onze aanvoerder Raoul werd net gestuit door de uitstekende Brederodes-keeper.
Vlak voor rust viel Frederico met een zware knieblessure uit en werd vervangen door Milad.
Na rust bleef er weinig over van ons goede spel. Helemaal toen Brederodes al snel uit een corner de 0-1 binnenkopte. Brederodes was de betere ploeg en Jan en Willem probeerden het tij te keren door Niels voor Mats in de ploeg te brengen. Helaas raakte Ruben even later geblesseerd aan zijn enkel. Met 10 man leek het een onmogelijke opgave om nog gelijk te komen. Desondanks wist vlak voor tijd Wietse, uit een pass van Sjoerd en wat medewerking van de keeper, de gelijkmaker binnen te schieten. Dit was niet de eindstand. De scheidsrechter gaf een onbegrijpelijke vrije bal op de middenlijn. De bal werd hoog het strafschopgebied ingebracht, waar een Viaanse aanvaller de bal prachtig achter de verbouwereerde Ramzi hoog in de touwen schoot. Helaas dus weer een nederlaag voor onze jongens.
Volgende week spelen we onze laatste competitiewedstrijd tegen PVCV. Tot nader order zijn alle vakantieverloven ingetrokken!

Frank heeft prachtige foto’s gemaakt, zie http://fcdebiltjo151.ditismijnteam.nl/fotos/

Opstelling: Ramzi, Ruben, Tommy, Raoul, Ids, Sjoerd, Frederico (Milad), Maxwell, Mats (Niels), Teun, Wietse

Auteur: Wim van de Kappelle | 29 april 2017

Tags

  • Geen tags gekoppeld

Andere blogs

Foto's (18)

Plaats een reactie

Je moet een geregistreerde gebruiker zijn om te kunnen reageren op een blog item.
Als je al geregistreerd bent log dan hier in