82155x bekeken sinds 11 september 2013
Mooie 5e eindplek

Teamblog

Mooie 5e eindplek

Mooie 5e eindplekPVCV JO15-1 - FC De Bilt JO15-1 3-0 (3-0 rust)

De laatste competitiewedstrijd van het seizoen werd in Vleuten onder een heerlijk lentezonnetje gespeeld. Die zon had onze spelers waarschijnlijk al een beetje in zomerse sferen gebracht, want in de eerste helft was ons spel afschuwelijk loom. Langs de kant was een scout van FC Utrecht aanwezig, maar de kans is niet groot dat hij een speler van FC De Bilt in zijn boekje heeft genoteerd. Veel eerder zou hij onder de indruk zijn geweest van het mooie nieuwe clubhuis-in-aanbouw van PVCV of van de nummers 10 en 11 van PVCV. Maxwell had zijn handen vol aan de uitstekende rechtsbuiten van PVCV. PVCV walste in de eerste helft over ons heen. Toch hadden ze maar liefst 3 verdedigingsfouten nodig voor de 3-0 ruststand. In de eerste helft verloren we helaas Niels met een blessure.
Zoals wel vaker dit seizoen stond er in de tweede helft een heel ander FC De Bilt. Jan en Willem stapten over van 4-3-3 naar 3-4-3 waarin Tommy zelfs zijn opwachting maakte in de spits.
In de tweede helft bleek wederom dat we heel behoorlijk kunnen voetballen. Nu werden er wel ballen veroverd en kansen gecreŽerd. Spits Tommy was wel 3 keer dicht bij een doelpunt met een schot over, een net wel te missen kans (mooie actie Bonne) naast en een prachtige volley op de lat. Ook Mats was dicht bij een doelpunt met een mooi geplaatst schot tegen de paal. En achterin stond het in de tweede helft goed. Raoul leidde zijn verdediging als een echte leider en als PVCV wel goed doorkwam heerste Ramzi in zijn doel.
Helaas scoorden we niet meer. PVCV misdroeg zich in de 2e helft vooral richting scheidrechter. De (hulp?)trainer van PVCV liet zich langs de kant gelden, en dat werd door zijn spelers overgenomen. Indirect had de trainer zo de gele en rode kaart van een speler op zijn geweten.
Een goed seizoen werd afgesloten met een keurige 5e plek. Over een paar weken gaan we in Duitsland de Ederbergland Cup winnen!

Opstelling: Ramzi, Ruben, Tommy, Joel (Mats), Maxwell, Matiz, Bonne, Raoul, Niels (Teun), Sjoerd, Wietse
Auteur: Wim van de Kappelle | 06 mei 2017

Tags

  • Geen tags gekoppeld

Foto's (13)

Plaats een reactie

Je moet een geregistreerde gebruiker zijn om te kunnen reageren op een blog item.
Als je al geregistreerd bent log dan hier in